Onze projecten

Projecten:

Kwintes

Kwintes ondersteunt mensen met psychiatrische of psychosociale problemen zoals mensen zonder vaste woon- of verblijfplaats en slachtoffers van huiselijk geweld. Al jaren organiseren wij voor ruim 100 kinderen van gezinnen die door Kwintes worden opgevangen het Sinterklaasfeest in samenwerking met Superfun en de Plus. Via fundraisingacties zamelen we geld in voor de cadeaus, Superfun sponsort de ruimte en de frietjes en de Plus Amersfoort zorgt voor lekkernij. Een mooi project!

Vlieland

Het Vlielandkamp is een kamp dat elk jaar wordt georganiseerd op Vlieland om kinderen, wiens ouders geen geld hebben voor vakantie, toch een paar mooie vakantieweken te geven op Vlieland. Onze club sponsort jaarlijks 2 kinderen die we zelf wegbrengen en ophalen. En dat is zeer dankbaar werk want daar op Vlieland worden vriendschappen voor het leven gemaakt.

24/6 in Liendert

Op 24 juni 2018 hielpen we bij het evenement in de Amertfoortse wijk Liendert: TwentyFourSix. We kleedden de locatie aan, ontvingen de jongeren, zorgden voor een halal barbecue en droegen bij aan de PR rond het evenement.

Het initiatief kwam van Stichting Jongeren Parcours Liendert. De Stichting wil met een freerunparcours jongeren uit de wijk stimuleren om sportief bezig te zijn en daarmee overlast te verminderen. Jonas Driessen, voorzitter van SJPL zei daarover: “Ik vind dat er te weinig te doen is voor jongeren in Liendert. Ze worden onvoldoende uitgedaagd, positief gestimuleerd of bijvoorbeeld uitgenodigd om te sporten, wat soms ongewenste situaties tot gevolg heeft. Overgewicht, hangen, zwerfafval en vernielingen komen regelmatig voor.

Jongeren kunnen nu freerunnen, zelf training geven en zo samen positief worden gestimuleerd.” Tijdens het evenement 246 konden jongeren breakdancen, muziek maken met djemb√©’s, freerunnen, vuur maken, barbecuen en nog veel meer.¬†