Voedselbank 12,5 jaar

Leden van Rotary Amersfoort-West hebben er voor gezorgd dat het voor de klanten vam de voedselbank een beetje feest was.

link naar voedselbank Amersfoort

In 2018 bestond de voedselbank in Amersfoort 12½ jaar. Een jubileum dat je eigenlijk niet wilt vieren: voedselbanken zouden niet nodig moeten zijn. Maar vooralsnog kunnen de klanten van de voedselbank niet zonder een voedselpakket. En daarom toch een klein beetje feest, omdat de voedselbank, met al haar vrijwilligers, al die jaren veel mensen heeft kunnen helpen.

Om iets bijzonders te maken van het 12½ jarig jubileum heeft Rotary Amersfoort-West de klanten van de voedselbank wat extra’s gegeven: een flink stuk kaas in een stevige boodschappentas van de Plus. Buiten in het zonnetje kregen de klanten onder muzikale begeleiding een portie poffertjes toe.